На скільки я зрозуміла зі слів Воля, та моментів до поста на ФБ (посилання вище), то Антей тримає монополію.
Цитата: Pani_S от 06 Декабря 2016, 12:51:30На скільки я зрозуміла зі слів Воля, та моментів до поста на ФБ (посилання вище), то Антей тримає монополію.Чуть не так, он просто всех устраивает ценой....
Так он и коляски не спешит выдавать, знаю случаи 6,7,8 месяцев..
Я не удивлюсь если брат сват хозяин Антея,друг тесть минсоцполитикт
Звонила сегодня узнавала за велики Велодоктор- та же история что и с колясками!!!В общем как я и предполагала,нифига мы не получим...
До уваги користувачів нашої продукції!У зв’язку з великою чисельністю звернень щодо замовлення нових виробів, таких як дитячі, універсальні та електричні візки, інформуємо наступне: ситуація, яка виникла в силу об’єктивних причин пов’язана з процедурою реєстрації нових виробів в державних установах.За останньою інформацією з Міністерства соціальної політики вирішення даної ситуації заплановане протягом місяця.Підприємство готове у найкоротші терміни виконати всі замовлення на дану продукцію.Просимо вибачення за ситуацію, що склалась не з нашої вини.
Шановні користувачі та особи, які в очікуванні наших виробів, а саме крісел колісних. Бачимо в соціальних мережах Ваші намагання в допомозі вирішити дане питання. Дякуємо Вам за терпіння та активну громадську позицію щодо отримання нових виробів. Керівництвом підприємства зроблені всі можливі кроки щодо пришвидшення процесу підписання граничних цін, зокрема нами написані листи-звернення в усі державні установи стосовно даної ситуації.На сьогоднішній день підприємством придбано велика кількість комплектуючих до візків, але у зв’язку з відсутністю граничних цін, ми не можемо здійснювати забезпечення ними. Після вирішення даної ситуації, всі замовники будуть забезпечені в максимально короткі терміни.
Народ, умерьте панику! Кто не в курсе, порадую! Благодаря нашим активным действиям с телеканалам Стб, 1+1 и Интер, после трех сюжетов и обещаний Заднипрянца В.А., Министерство Социальной Политики наконец-то утвердили граничные цены на средства реабилитации, такие как коляски Форварда, Воли и т.д. Речь идет о приказе #1260 от 01.11.2016, который вносит изменения в Приказ #59 от 29.01.2016. он опубликован в официальном издании и значит вступает в силу!!!!Текст можете почитать по ссылке. http://zakon0.rada.gov.ua/laws/show/z1552-16