Автор Тема: АРХИВ: Кто и что получает в Украине??? 2009-2015 гг.  (Прочитано 216656 раз)

Оффлайн I_Solo

Re: Кто и что получает в Украине???
« Ответ #6975 : 02 Декабря 2014, 20:00:44 »
о какой сидушке вы говорите? дайте ссылку плиз. интересно
то, что не убивает нас, делает нас сильнее

Оффлайн Pani_S

« Ответ #6976 : 02 Декабря 2014, 21:18:12 »
я тебе в дневник кину, мне там проще найти... в теме про коляски я ссылку на сайт кидала
Самі собою мрії дійсністю не стануть.

Оффлайн Irina_yer

• Ветеран
  • Страна: ua
  • Благодарностей: 10
  • Ирина и Богданчик
    • Мой теремок
    • Моя история
    • Награды
« Ответ #6977 : 02 Декабря 2014, 21:53:45 »
о какой сидушке вы говорите? дайте ссылку плиз. интересно
http://www.invatechsalon.ru/sidenie_special_tomato_soft_touch/

http://mirmam.su/ Сайт для мам

Оффлайн Marisitta

• Интересующийся
  • Благодарностей: 5
  • Киев
    • Моя история
    • Награды
« Ответ #6978 : 04 Декабря 2014, 01:06:31 »
Девочки, сегодня была в собесе и решила спросить по поводу этих изменений в постановлении об обеспечении инвалидов. А именно, меня заинтересовала фраза:
"Діти-інваліди забезпечуються двома кріслами колісними на вибір (при цьому видається не більше одного крісла з електричним приводом) на максимальний строк, передбачений переліком."
Спрашиваю, сколько колясок положено ребенку-инвалиду, отвечают, что одна раз в два года. Говорю, что читала эти изменения, она достала документы, прочитала эту фразу и сделала вывод, что таки двумя колясками обеспечивают, но трактовала это так, что одну обычную дают они, а вторую с электроприводом - точно не поняла где, но не у них, а там где занимаются транспортом.
Я эту фразу понимаю, что положено 2 коляски: обе обычные или одна обычная, вторая с электроприводом.
Ни кто не интересовался, что у вас говорят?

Оффлайн Оксана-А

« Ответ #6979 : 04 Декабря 2014, 11:05:52 »
У нас  говорят что одну раз в два года

Оффлайн Хмелевочка

• Старожил
  • Меня зовут Ирина.))) Украина, г. Винница
    • Моя история
    • Награды
« Ответ #6980 : 04 Декабря 2014, 11:09:42 »
Отчитываюсь. dwr Вообщем получила сегодня одну пачку памперсов в поликлинике. SENI, small. Одну! По идее должно было быть три. ghj Но и за это спасибо, и этому рада.   grg Как будет дальше-посмотрим. Вот я думаю, это уже конец года, а в  следующем году в бюджете деньги вообще  могут быть не выделены на такое.... в стране такое творится-какие уж там памперсы? Ну поживем-увидим. )))

Оффлайн катерина и иванка

« Ответ #6981 : 04 Декабря 2014, 13:26:23 »
У нас  говорят что одну раз в два года

нам вообще сказали-одна в четыри года!
Я здійму до неба крильця-рученята,
помолюсь за маму, помолюсь за тата,
за сестру, за брата, за усю родину
і за рідну неньку-Україну!!!

Оффлайн Marisitta

• Интересующийся
  • Киев
    • Моя история
    • Награды
« Ответ #6982 : 04 Декабря 2014, 13:36:51 »
Оксана-А, катерина и иванка, а вы их носом тыкали в эти изменения за август?

Оффлайн катерина и иванка

« Ответ #6983 : 04 Декабря 2014, 15:52:31 »
Оксана-А, катерина и иванка, а вы их носом тыкали в эти изменения за август?

нет,мы коляску взяли первую за 8 лет,больше нам не нужна пока. если появится в Украине еще и трость не плозая тогда не тоько тыкнем
Я здійму до неба крильця-рученята,
помолюсь за маму, помолюсь за тата,
за сестру, за брата, за усю родину
і за рідну неньку-Україну!!!

Оффлайн Cулимка

• Ветеран
  • Благодарностей: 6
  • Таня и Леша
    • Награды
« Ответ #6984 : 05 Декабря 2014, 09:16:24 »
Девочки буду продавать свою Умбрелу, кому интересно пишите в личку.

Оффлайн Наталья 1907

« Ответ #6985 : 05 Декабря 2014, 14:33:42 »
Активний інвалід, постраждалий внаслідок антитерористичної операції чи дитина-інвалід може бути забезпечений на вибір:

У меня подруга в январе 2014 г. заказывала кресло-инвалидное на колесах. В августе звонила в Киев - сказали на Донецк запретили изготавливать.
https://forum.detiangeli.ru/index.php?topic=43893.0
Нужна помощь мамочкам в Донецкой и Луганской областях.

Оффлайн Хмелевочка

• Старожил
  • Меня зовут Ирина.))) Украина, г. Винница
    • Моя история
    • Награды
« Ответ #6986 : 05 Декабря 2014, 15:17:23 »
Нам каждые 2 года дают новую коляску. Уже вот 4-ю по счету будем заказывать в совбезе.

Оффлайн Луганчанка

• Ветеран
  • Благодарностей: 11
  • Мама Лена и Сашунька
    • Мой теремок
    • Моя история
    • ВКонтакте: https://vk.com/club33241810
    • Facebook: https://www.facebook.com/groups/154322354770006/
    • Награды
« Ответ #6987 : 05 Декабря 2014, 19:45:07 »
Активний інвалід, постраждалий внаслідок антитерористичної операції чи дитина-інвалід може бути забезпечений на вибір:

У меня подруга в январе 2014 г. заказывала кресло-инвалидное на колесах. В августе звонила в Киев - сказали на Донецк запретили изготавливать.
куда звонила? дайте телефон,пожалуйста.
« Последнее редактирование: 05 Декабря 2014, 19:50:37 от Луганчанка »

Оффлайн Наталья 1907

« Ответ #6988 : 05 Декабря 2014, 19:56:08 »
куда звонила? дайте телефон,пожалуйста.

узнаю напишу
https://forum.detiangeli.ru/index.php?topic=43893.0
Нужна помощь мамочкам в Донецкой и Луганской областях.

Оффлайн Лена-Маша

• Пользователь
  • **
  • Благодарностей: 0
  • Мамулина сладуся
    • ВКонтакте: http://vk.com/club66653841
    • Награды
« Ответ #6989 : 05 Декабря 2014, 21:42:41 »
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА

від 11 серпня 2014 р. № 374
Київ

Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 р. № 321

Кабінет Міністрів України постановляє:

Внести до постанови Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 р. № 321 “Про затвердження Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації інвалідів, дітей-інвалідів та інших окремих категорій населення, переліку таких засобів” (Офіційний вісник України, 2012 р., № 31, ст. 1146, № 91, ст. 3678; 2014 р., № 64, ст. 1760) зміни, що додаються.

Прем'єр-міністр України

А.ЯЦЕНЮК

Інд. 26

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 11 серпня 2014 р. № 374

ЗМІНИ,
що вносяться до постанови Кабінету
Міністрів України від 5 квітня 2012 р. № 32144. Інваліди, постраждалі внаслідок антитерористичної операції та діти-інваліди забезпечуються одним виробом на вибір таких видів:

1) допоміжні засоби для особистої гігієни:

кріслом-стільцем; сидінням на унітаз; сидінням-надставкою на унітаз;

сидінням для ванни; сидінням для душу; табуретом; стільцем;

східцями; східцями з поручнем; підставкою до ванни;

2) засоби для ходіння, керованими однією рукою, та засоби для ходіння, керованими обома руками: палицями; палицями з трьома або більше ніжками; милицями ліктьовими; милицями з опорою на передпліччя; милицями паховими; ходунками-рамками; ходунками на колесах; ходунками-стільцями; ходунками-столами;

3) меблі:

столом-партою, стійкою-партою, столом робочим;

табуретом, стільцем.

Інваліди, постраждалі внаслідок антитерористичної операції, діти-інваліди можуть бути забезпечені базовими моделями технічних засобів реабілітації (крім засобів для пересування) на мінімальний строк, передбачений переліком або моделями, що мають підвищену надійність чи розширені функції, на максимальний строк, передбачений переліком.

Інваліди, постраждалі внаслідок антитерористичної операції, діти-інваліди забезпечуються кріслами колісними таких видів:

універсальні - призначені для пересування у приміщенні та поза приміщенням;

дорожні - призначені для пересування дорогами з твердим покриттям;

універсальні для активних інвалідів, постраждалих внаслідок антитерористичної операції та дітей-інвалідів (крім спортивних) - призначені для пересування в приміщенні та поза приміщенням, високоманеврені, із задніми привідними колесами та можливістю регулювання положення центру маси;

дорожні для активних інвалідів, постраждалих внаслідок антитерористичної операції та дітей-інвалідів - призначені для пересування дорогами з твердим покриттям, з подвійним ручним керуванням та механічним приводом, високоманеврені та з можливістю регулювання положення центру маси.

Активними інвалідами, постраждалими внаслідок антитерористичної операції та дітьми-інвалідами є особи, які здатні до самообслуговування, потребують мінімального стороннього догляду, самостійно пересуваються на кріслі колісному значну частину часу та ведуть активний спосіб життя (навчаються, працюють, служать, займаються спортом, залучені до громадської діяльності, активної реабілітації тощо).

Діти-інваліди забезпечуються двома кріслами колісними на вибір (при цьому видається не більше одного крісла з електричним приводом) на максимальний строк, передбачений переліком.

Діти-інваліди забезпечуються кріслами колісними у разі зміни антропометричних даних, що підтверджується довідкою ЛКК.

Інвалід, постраждалий внаслідок антитерористичної операції може бути забезпечений на вибір:

одним кріслом колісним з ручним керуванням (дорожнім чи універсальним) базовим або розширеними функціями строком на два роки;

одним кріслом колісним з електричним приводом (дорожнім чи універсальним) базовим або розширеними функціями строком на шість років;

двома кріслами колісними (дорожнім та універсальним) або двома універсальними кріслами (при цьому видається не більше одного крісла з електричним приводом та розширеними функціями) на максимальний строк, передбачений переліком.

одним кріслом колісним універсальним для активних інвалідів, постраждалих внаслідок антитерористичної операції та дітей-інвалідів базовим строком на два роки;

двома кріслами колісними, одне з яких універсальне для активних інвалідів, постраждалих внаслідок антитерористичної операції та дітей-інвалідів базове, друге - дорожнє чи універсальне з розширеними функціями, строком на чотири роки;

двома кріслами колісними універсальними для активних інвалідів, постраждалих внаслідок антитерористичної операції та дітей-інвалідів базовими строком на чотири роки;

двома кріслами колісними, одне з яких дорожнє чи універсальне з електричним приводом, друге - універсальне для активних інвалідів, постраждалих внаслідок антитерористичної операції та дітей-інвалідів базове, на максимальний строк, передбачений переліком.”
Девочки это если я в августе получила антеевскую rlh то еще могу заказать такую как вас розовую  иеще подскажите модель такой красивой колясочки
Группа Машеньки очень надеемся на помощь!!!!!