Всем добрый день/вечер!Девочки, я к вам за помощью. Не знаю к кому и куда (в какой теме) обращаться, поэтому напишу здесь.Меня попросила кума о помощи. У нее в Украине живет родная тетя, в Виннице (надеюсь, правильно написала). Уже некоторое время они, родственники из России, не могут до нее дозвониться на стационарный телефон (сотового не знают). На все попытки набрать номер им отвечает эл. голос "Вы не имеете права на этот вызов".Что это может быть- у них отключен телефон или нет связи с Россией? Просто я совершенно не в теме.Может ли кто-нибудь из вас украинок позвонить им на домашний и передать сотовые телефоны родных. Люди уже пожилые, очень волнуются.Заранее спасибо.
@мамаКати, У МЕНЯ ЗНАКОМАЯ В вИННИЦЕ ЕСТЬ,ДУМАЮ НЕ ОТКАЖЕТСЯ ЕСЛИ ПОПРОШУ ПОДЬЕХАТЬ. ЕСЛИ ДЕВОЧКИ НЕ ДОЗВОНЯТСЯ.,ПИШИТ МНЕ В лс
@мамаКати, пусть не теряються))
ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ від компанії МАУ ✈️для батьків онкохворих дітей, осіб з онкологічними захворюваннями, бійців АТО та інших людей, які потребують лікування закордоном."Під крилом" - благодійна програма авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України». Її мета - системне забезпечення пільговими місцями на бортах МАУ осіб, які потребують невідкладного лікування та реабілітації за кордоном, та перевезення гуманітарних вантажів. Пільговими можуть бути два місця на кожному рейсі.Категорії осіб, яким надається першочергова допомога:• Онкохворі діти (до 18 років), які потребують лікування за кордоном та особи, що їх супроводжують.• Особи з онкологічними захворюваннями, лікування яких є можливим лише за кордоном, та особи, що їх супроводжують• Важкохворі, які потребують невідкладного хірургічного втручання (складні операції, проведення яких є неможливим в Україні) та особи, що їх супроводжують.• Особи, які страждають на орфанні (рідкісні) захворювання, лікування яких не провадиться в Україні, та особи, що їх супроводжують.• Учасники АТО, які потребують лікування або реабілітації за кордоном.
Попадають. Потрібно надати довідку з лікарні з встановленим діагнозом. Запрошення на лікування з клініки за кордоном, копія паспорта людини що летить та супроводжуючої персони. А також лист на імя президента МАУ.
Завтра День инвалида, нас никогда не поздравляют! Никого за подарками не звали? И на Николая тоже не давали в прошлом году. Давали только на Новый год!!!! У нас такое ощущение что каждый город, каждая область живёт отдельно от всей страны.Отправлено с моего Lenovo A7600-H через Tapatalk