Боюсь, что если снег пойдёт, то трость не проедет.
Сейчас буду брать себе макларен
Цитата: Cулимка от 29 Ноября 2013, 22:19:13Сейчас буду брать себе макларенОбратила внимание, что в клинике больше мам с макларенами, чем с колясками из собеса.
Цитата: NatSh от 27 Ноября 2013, 23:23:40Добрий вечір. Люди,хто компетентний у такому питанні- підкажіть.Ми з Ів.-Фр. обл., в Чернівцях є реаб. центр дітей інвалідів (підпорядкування департаменту соц. пол. Черн. ОДА), при центр діє клініка відновного лікування (наскільки я зрозуміла підпоряд. департ. охор. здор. Черн. ОДА), коли туди передзвонила мені відповіли, що на реабілітацію я з дитиною можу лягти, але так як я з іншої обл. 2 неділі будуть коштувати від 4000 грн. Впринципі клініка державна, отже чи мали вони право мене "відфутболити" і чи можна потрапити на реабілітацію безкоштовно наприклад через нашу облдержадмін. Чи може існує механізм компенсації потрачених коштів.Якщо хтосьз таким стикався напишіть будь-ласка.Да, мы с таким столкнулись, в Донецке, их центр отказался нас принимать так как мы из другой области. И у нас дома центр перестал принимать другие области. До тех пор, пока не подпишут какие то там региональные соглашения облздравы между собой. Когда это будет - не известно, да и будет ли вообще, никто не знает.где то на предыдущих страницах была ссылка на то как компенсировать деньги.... но, по закону там вроде как больше 340 гривен вам не вернут и хоть вы потратите 1000 или 4000 их не волнует.. 340 и все...
Добрий вечір. Люди,хто компетентний у такому питанні- підкажіть.Ми з Ів.-Фр. обл., в Чернівцях є реаб. центр дітей інвалідів (підпорядкування департаменту соц. пол. Черн. ОДА), при центр діє клініка відновного лікування (наскільки я зрозуміла підпоряд. департ. охор. здор. Черн. ОДА), коли туди передзвонила мені відповіли, що на реабілітацію я з дитиною можу лягти, але так як я з іншої обл. 2 неділі будуть коштувати від 4000 грн. Впринципі клініка державна, отже чи мали вони право мене "відфутболити" і чи можна потрапити на реабілітацію безкоштовно наприклад через нашу облдержадмін. Чи може існує механізм компенсації потрачених коштів.Якщо хтосьз таким стикався напишіть будь-ласка.
Че в стране происходит, а?