Автор Тема: АРХИВ: Кто и что получает в Украине??? 2009-2015 гг.  (Прочитано 216421 раз)

Оффлайн МаМаМиШи

• Ветеран
  • Страна: 00
  • Благодарностей: 36
  • Катя и Мишенька, Donetsk
    • Мой теремок
    • Награды
Re: Кто и что получает в Украине???
« Ответ #5010 : 04 Апреля 2014, 22:37:24 »
Девочки, давайте, может, и правда кто-нибудь сочинит - у кого есть способности в этой области. А мы все как-нибудь подпишемся, поддержим, а?
Ну как же так - за правительство все на Майдан , а мы своих деток отстоять не можем. Один в поле не воин, а вместе всё ж таки мы банда  эээ эээ эээ
Когда я умру, похороните меня вместе с моим мужем. -Зачем? -Не было еще такой ямы, из которой бы мы не выбрались!

Оффлайн I_Solo

« Ответ #5011 : 04 Апреля 2014, 22:51:07 »
наверно в министерство соц.политики нужно написать. Яценюку и Богомолец - хорошая идея. может на их facebook для начала и все там likeнем?

я получила сегодня коврик babypol (по доману).. одно расстройство.. aq] ну я читала много отзывов не оч хороших, что поверхность трескалась и т.п. Вообщем мы только его развернули - на краю уже  была одна дырочка пленки и в нескольких местах пузыри - полопаются сто %. Как-то разочаровалась я. и сделан в Китае. Ну с другой стороны - черно-белый (сам не сделаешь)  и непромокаемый - может со временем пойму эти плюсы.
то, что не убивает нас, делает нас сильнее

Оффлайн Irina_yer

• Ветеран
  • Страна: ua
  • Благодарностей: 10
  • Ирина и Богданчик
    • Мой теремок
    • Моя история
    • Награды
« Ответ #5012 : 04 Апреля 2014, 22:55:42 »
Девочки, давайте, может, и правда кто-нибудь сочинит - у кого есть способности в этой области. А мы все как-нибудь подпишемся, поддержим, а?
Ну как же так - за правительство все на Майдан , а мы своих деток отстоять не можем. Один в поле не воин, а вместе всё ж таки мы банда 

Девочки, ну давайте напишем и вправду. Давайте сюда кидать предложения про что писать. Оформим потом это как-нибудь без матов и разошлем "народным обранцям". Я уже фейсбук Порошенко нашла))

http://mirmam.su/ Сайт для мам

Оффлайн МаМаМиШи

• Ветеран
    • Мой теремок
    • Награды
« Ответ #5013 : 04 Апреля 2014, 22:56:06 »
я получила сегодня коврик babypol (по доману).. одно расстройство.. aq] ну я читала много отзывов не оч хороших, что поверхность трескалась и т.п. Вообщем мы только его развернули - на краю уже  была одна дырочка пленки и в нескольких местах пузыри - полопаются сто %. Как-то разочаровалась я. и сделан в Китае. Ну с другой стороны - черно-белый (сам не сделаешь)  и непромокаемый - может со временем пойму эти плюсы.
ого! Мы купили перед НГ, я в восторге - каждый день на нём и я не нарадуюсь  ккк
Когда я умру, похороните меня вместе с моим мужем. -Зачем? -Не было еще такой ямы, из которой бы мы не выбрались!

Оффлайн МаМаМиШи

• Ветеран
    • Мой теремок
    • Награды
« Ответ #5014 : 04 Апреля 2014, 22:58:17 »
Ну как же так - за правительство все на Майдан , а мы своих деток отстоять не можем. Один в поле не воин, а вместе всё ж таки мы банда 

Девочки, ну давайте напишем и вправду. Давайте сюда кидать предложения про что писать. Оформим потом это как-нибудь без матов и разошлем "народным обранцям". Я уже фейсбук Порошенко нашла))
я есть в фейсбуке, правда пользоваться не умею  :ah:, но если меня кто-нибудь ткнет - я лайкну или чё там надо
Я за лекарства, памперсы и чтобы в случае чего можно было деньгами забирать. И за путевки в Трускавец.

Оффлайн Irina_yer

• Ветеран
  • Ирина и Богданчик
    • Мой теремок
    • Моя история
    • Награды
« Ответ #5015 : 04 Апреля 2014, 23:01:02 »
я получила сегодня коврик babypol (по доману).. одно расстройство..  ну я читала много отзывов не оч хороших, что поверхность трескалась и т.п. Вообщем мы только его развернули - на краю уже  была одна дырочка пленки и в нескольких местах пузыри - полопаются сто %. Как-то разочаровалась я. и сделан в Китае. Ну с другой стороны - черно-белый (сам не сделаешь)  и непромокаемый - может со временем пойму эти плюсы.

И мы были довольны, но брала я давно, не бебипол и из первых партий китайских, продержался он долго, правда и царапины были и под конец пузырек появился, но мы его юзали конечно постоянно, все на нем делали.

А я когда-то на зарубежных сайтах видела коврик-пазл черно-белый - вот это тема наверное. Он наверное плотнее, крепче и шероховатый. Но у нас в СНГ нигде не нашла

Оффлайн Irina_yer

• Ветеран
  • Ирина и Богданчик
    • Мой теремок
    • Моя история
    • Награды
« Ответ #5016 : 04 Апреля 2014, 23:16:46 »
Да, нам уже в темке тесно)) Валим все в кучу, потом уже трудно разобраться...Девочки, может нам форум замутить украинский? :uhm:

Оффлайн Svetka

• Ветеран
  • Благодарностей: 21
  • мама Андрейки, Украина, Львов
    • Награды
« Ответ #5017 : 04 Апреля 2014, 23:17:22 »
Irina_yer, +1
Андрюшке -навсегда 13
Сонечке - 12
Даринке-9
Аня-5 и крошка Оля

Оффлайн Закирова Таня

• Ветеран
  • Благодарностей: 45
  • Макеевка.Донецкая обл.
    • Мой теремок
    • Награды
« Ответ #5018 : 04 Апреля 2014, 23:20:27 »
А мне нравится наша темка! И о политике, и о памперсах, и о врачах, и обо всём на свете!

Оффлайн mishel123

• Интересующийся
  • Благодарностей: 6
  • Оксана, Вика,Мишель
    • Награды
« Ответ #5019 : 04 Апреля 2014, 23:24:29 »
Да, нам уже в темке тесно)) Валим все в кучу, потом уже трудно разобраться...Девочки, может нам форум замутить украинский? :uhm:
Может еще тему одну создать,но как тему назвать,даже не знаю....
На счет вышесказаного.Хотелось бы чтоб закон был об компенсации всех видов средств реабилитации,и можна и за лекарства вспомнить,надо кого то ктоб взялся все красиво это написал,и чем быстрее тем лутьше,май ведь не за горами
Живи так, чтобы люди, столкнувшись с тобой, улыбнулись, а, общаясь с тобой, стали чуточку счастливей.
Смотри вперёд с надеждой. Назад с благодарностью. Вверх с верой. По сторонам с любовью.
Світ, як дзеркало відображає ваше ставлення до нього. Коли ви незадоволені світом, він відвертається від вас. Коли ви боретеся з світом, він бореться з вами. Коли ви припиняєте свою битву, світ йде до вас назустріч.

Оффлайн I_Solo

« Ответ #5020 : 04 Апреля 2014, 23:31:01 »
Девочки, может нам форум замутить украинский? :uhm:
,,,
то, что не убивает нас, делает нас сильнее

Оффлайн Irina_yer

• Ветеран
  • Ирина и Богданчик
    • Мой теремок
    • Моя история
    • Награды
« Ответ #5021 : 04 Апреля 2014, 23:33:57 »
"украинская болталка")))

Девочки, я могу попытаться слепить наши пожелания в что-то единое, но надо как-то связно написать про наши проблемы, а я с врачами в последнее время не бодаюсь, даже не знаю что нам положено. Где почитать про это? Можно написать выдержки из закона что положено и реальное положение вещей рядом...

Оффлайн Irina_yer

• Ветеран
  • Ирина и Богданчик
    • Мой теремок
    • Моя история
    • Награды
« Ответ #5022 : 04 Апреля 2014, 23:35:33 »
Сделать форум реально, главное, чтоб он не пустовал потом, и не было жаль впустую потраченного времени.

Оффлайн МаМаМиШи

• Ветеран
    • Мой теремок
    • Награды
« Ответ #5023 : 04 Апреля 2014, 23:42:31 »
"украинская болталка")))

Девочки, я могу попытаться слепить наши пожелания в что-то единое, но надо как-то связно написать про наши проблемы, а я с врачами в последнее время не бодаюсь, даже не знаю что нам положено. Где почитать про это? Можно написать выдержки из закона что положено и реальное положение вещей рядом...

у меня есть только это  ккк
Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2009 р. № 1301 «Про затвердження Порядку забезпечення інвалідів та дітей-інвалідів технічними та іншими засобами реабілітації» регламентується механізм безоплатного забезпечення технічними та іншими (медичними) засобами:
До технічних засобів, які отримують безпосередньо інваліди, діти-інваліди або їх законні представники в закладах охорони здоров’я для використання в амбулаторних та побутових умовах, належать слухові апарати, сечоприймачі чоловічі та жіночі, високопоглинальні прокладки для жінок, які страждають нетриманням сечі, калоприймачі, підгузники, а також технічні засоби з мовним виводом: глюкометри, термометри та тонометри.

Оффлайн mishel123

• Интересующийся
  • Благодарностей: 6
  • Оксана, Вика,Мишель
    • Награды
« Ответ #5024 : 04 Апреля 2014, 23:45:40 »
"украинская болталка")))

Я за новую тему,так как "ангелы"извесное сообщество,и быстрее информация роспространится
http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/1010-2012-п
я уже гдето закон этот упоминала

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА

від 24 жовтня 2012 р. № 1010
Київ

Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем

Кабінет Міністрів України постановляє:

Внести до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 червня 2012 р. № 572 (Офіційний вісник України, 2012 р., № 48, ст. 1891), зміни, що додаються.

Прем'єр-міністр України

М.АЗАРОВ

Інд. 26

ЗАТВЕРДЖЕНО
постановою Кабінету Міністрів України
від 24 жовтня 2012 р. № 1010

ЗМІНИ,
що вносяться до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем

1. Пункт 2 доповнити абзацом такого змісту:

“Розпорядниками бюджетних коштів нижчого рівня є Міністерство соціальної політики Автономної Республіки Крим, головні управління праці та соціального захисту населення обласних, Київської міської та управління праці та соціального захисту населення Севастопольської міської держадміністрацій (далі - органи соціального захисту населення).”.

2. У пункті 5 слово “переліків” замінити словом “переліку”.

3. У пункті 6 слово “переліки” замінити словом “перелік”.

4. доповнити Порядок пунктами 8-1-8-6 такого змісту:

“8-1. Мінсоцполітики проводить розподіл бюджетних коштів, передбачених для здійснення реабілітаційних заходів, між органами соціального захисту населення пропорційно чисельності дітей-інвалідів з дитячим церебральним паралічем, які проживають у районі обслуговування.

8-2. Для здійснення реабілітаційних заходів органи соціального захисту населення на підставі рекомендацій індивідуальної програми реабілітації дітей-інвалідів з дитячим церебральним паралічем та заяви (у довільній формі) батьків або законних представників забезпечують направлення таких дітей до відповідних реабілітаційних установ.

8-3. Реабілітаційні установи, до яких здійснюється направлення дітей-інвалідів з дитячим церебральним паралічем для здійснення реабілітаційних заходів, повинні мати відповідний кваліфікований штат працівників та матеріально-технічну базу.

8-4. Вартість реабілітаційних заходів визначається органами соціального захисту населення окремо для кожної дитини-інваліда з дитячим церебральним паралічем відповідно до індивідуальної програми реабілітації та побажань батьків або законних представників. Гранична вартість реабілітаційних заходів для однієї дитини-інваліда з дитячим церебральним паралічем не повинна перевищувати 9 тис. гривень.

8-5. Оплата реабілітаційних заходів здійснюється органами соціального захисту населення на підставі актів виконаних робіт відповідно до договору про надання реабілітаційних заходів, укладеного з реабілітаційною установою.

8-6. Органи соціального захисту населення подають щомісяця до 15 числа наступного періоду Мінсоцполітики зведені дані щодо кількості дітей-інвалідів з дитячим церебральним паралічем, які були забезпечені реабілітаційними заходами, із зазначенням переліку реабілітаційних заходів, які отримала кожна дитина-інвалід з дитячим церебральним паралічем, та їх вартості, а також реабілітаційних установ, які здійснювали відповідні реабілітаційні заходи.”.

5. У тексті Порядку слова “реабілітаційних заходів і” виключити.
==============================
но не знаю действует ли
Живи так, чтобы люди, столкнувшись с тобой, улыбнулись, а, общаясь с тобой, стали чуточку счастливей.
Смотри вперёд с надеждой. Назад с благодарностью. Вверх с верой. По сторонам с любовью.
Світ, як дзеркало відображає ваше ставлення до нього. Коли ви незадоволені світом, він відвертається від вас. Коли ви боретеся з світом, він бореться з вами. Коли ви припиняєте свою битву, світ йде до вас назустріч.