Да только если родитель работает имея ребенка инвалида то он дурак
Цитата: marolа от 29 Сентября 2013, 16:07:09Девочки, знакомая работает и ей отказывают в присвоении ребенку подгруппы А, и, соответственно, в выплате надбавки тоже отказывают. Разве присвоение этой подгруппы завысит от того, работает мама или нет?Присвоение - не зависит. А на надбавку она не имеет права и не важно, есть группа или нет.
Девочки, знакомая работает и ей отказывают в присвоении ребенку подгруппы А, и, соответственно, в выплате надбавки тоже отказывают. Разве присвоение этой подгруппы завысит от того, работает мама или нет?
там нет никаких подгрупп,просто ребенок-инвалид.
Доброго дня. У мене питання такого змісту. Як оформляється проїздний пільговий квиток на супровід дитини-інваліда, а саме чи вказується в квитку прізвище та ім"я людини, котра супроводжує дитину-інваліда? Купуючи квиток на потяг Львів-Харків на дитину-інваліда та на супроводжуючу особу (в даному випадку на маму) мені видали два квитка в котрих було зазначено тільки прізвище та ім"я дитини. Чи не виникнуть у мене проблеми при посадці у потяг? Дякую.
Цитата: NatSh от 04 Октября 2013, 10:59:38Доброго дня. У мене питання такого змісту. Як оформляється проїздний пільговий квиток на супровід дитини-інваліда, а саме чи вказується в квитку прізвище та ім"я людини, котра супроводжує дитину-інваліда? Купуючи квиток на потяг Львів-Харків на дитину-інваліда та на супроводжуючу особу (в даному випадку на маму) мені видали два квитка в котрих було зазначено тільки прізвище та ім"я дитини. Чи не виникнуть у мене проблеми при посадці у потяг? Дякую.В смысле 2? Оба билета выписаны на ребенка?
Цитата: Nastюsha от 04 Октября 2013, 12:31:01Цитата: NatSh от 04 Октября 2013, 10:59:38Доброго дня. У мене питання такого змісту. Як оформляється проїздний пільговий квиток на супровід дитини-інваліда, а саме чи вказується в квитку прізвище та ім"я людини, котра супроводжує дитину-інваліда? Купуючи квиток на потяг Львів-Харків на дитину-інваліда та на супроводжуючу особу (в даному випадку на маму) мені видали два квитка в котрих було зазначено тільки прізвище та ім"я дитини. Чи не виникнуть у мене проблеми при посадці у потяг? Дякую.В смысле 2? Оба билета выписаны на ребенка?Два виписані на дитину!!! Я сама такого ще не бачила, підійшла до касира і кажу, а як я в поїзд сяду, якщо моє їмя ніде не фігурує, а вона мені - пільгу має дитина, тому квитки на неї, а супровід... Я кажу, то що і з сусідом можна поїхати???Я з таким вперше зіткнулася, раніше, коли їздила, брала по посвідченню, але в одному було вказано, імя дитини, в другому-моє, а тут така фігня!!!
Кто что слышал о бесплатных памперсах? Знакомая позвонила, сказала, что надо документы невропатологу нести.
мені видали два квитка в котрих було зазначено тільки прізвище та ім"я дитини. Чи не виникнуть у мене проблеми при посадці у потяг?
хвастону нашим мини садиком)))) правда желающих немного в него ходить..видно цена дороговатая)))но я нашла куда пристроить своего,и очень рада что он с детками.кто из Днепра-поделюсь контактом.