п.5 Якщо дитині потрібна інвалідна коляска то повинні батьки мати змогу вибирати чи отримати застарілий зразок коляски вітчизняного виробника чи придбати сучасну інвалідну коляску для дитини. Это и есть компенсация, нет?
Девочки, обьясните, что это имеется ввиду:"В разі якщо “дитина-інвалід” не відвідує садочок або школу виплачувати грошову компенсацію." Почему ребенок не ходит в сад/школу? Я так понимаю, есть дети, которые просто не могут в силу своего состояния это делать (вот как у меня) и, следовательно я не могу идти работать, потому я получаю надбаквку по уходу за ребенком. В известном всем законе так и сказано:Надбавка на догляд за дитиною-інвалідом віком до 18 років призначається одному з батьків, усиновителів, опікуну, піклувальнику, які не працюють, не навчаються (крім заочної форми навчання), не проходять службу, не займають виборну посаду і фактично здійснюють догляд за дитиною-інвалідом.На основании чего віплачивать компенсацию? Нужно основание, потому что могут дать отписку, типи вам предоставили возможность, а ві отказались...
Якщо дитині потрібна інвалідна коляска то повинні батьки мати змогу вибирати чи отримати застарілий зразок коляски вітчизняного виробника чи придбати сучасну інвалідну коляску для дитини та отримати часткову компенсацію(сумму,яку держала платить за вітчизняну коляску)
Cулимка, Поэтому,надо чтоб росмотрели изменения в этот закон,и оставили надбавку по уходу частично занятым родителям.Этого еще не внесено в пункты письма,вернее не внесено уточнение,родителям с частичной занятостью
ТАМ ЧЕТКО НАПИСАНО Надбавка на догляд за дитиною-інвалідом віком до 18 років призначається одному з батьків, усиновителів, опікуну, піклувальнику, які не працюють, не навчаються (крім заочної форми навчання), не проходять службу, не займають виборну посаду і фактично здійснюють догляд за дитиною-інвалідом.
Ось цей пункт й треба змінити,щось типу оплачувати батькам доплату по догляду за хворою дитиною,у яких не повна зайнятість,наприклад хто працює на пів ставки,чи щось таке.Ми все одно не зможемо виходити на повний робочий день,а додатковий заробіток нажаль потрібний
Отчет- на укр звітне хочу образити-в слові банківську пропустили літеру Н(баківську), і отримати "вартість виробу" мені здаєтьсяЩе раз -не хотіла ні кого ображати,я сама доволі часто як напишу